ΕΛΛΑΔΑ

Η εξομολόγηση πρώην προπονητή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού: "Δεν έχω να φάω"

Η εξομολόγηση πρώην προπονητή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού: "Δεν έχω να φάω"

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Ρόμπσον Ντος Σάντος, συγκλονίζει με ανάρτηση του στο instagram. (VIDEO)

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, Ρόμπσον Ντος Σάντος, συγκλονίσει με μια εξομολόγηση-παράκληση για βοήθεια καθώς δεν έχει να φάει τις τελευταίες μέρες.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής ο οποίος μετά που αποχώρησε από το τριφύλλι, το περασμένο καλοκαίρι, είχε συνεργασία με την ομάδα της Καλλιθέας και περιστασιακά με κάποια παιδιά που γύμναζε ατομικά εδώ και ένα μήνα περίπου λόγω του κορονοϊού δεν έχει καθόλου δουλειά με αποτέλεσμα να μην έχει λεφτά να ζήσει την οικογένεια του και τα δύο παιδιά του.

Για αυτό και προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram όπου και μίλησε για το πρόβλημα του.

Χαρακτηριστικά, στο βίντεο που πόσταρε αναφέρει:

" Γεια σας κυρίες και κύριοι, ήθελα να κάνω ένα βίντεο για λόγους όχι προσωπικούς αλλά για λόγους ανάγκης. Ντρέπομαι πολύ που κάνω αυτό το βίντεο αλλά για λόγους ανάγκης θέλω να συζητήσω μαζί σας. Εδώ και δυο μήνες δεν δουλεύω, δεν έχω να πληρώσω το ενοίκιο του σπιτιού μου, το φως, το νερό… Το πιο σημαντικό όμως, το οποίο με τρελαίνει και με πονάει περισσότερο. Εδώ και τρεις ημέρες δεν τρώω τίποτα και πίνω μόνο νερό, γιατί δεν έχω λεφτά να φάω και να πληρώσω το σπίτι μου. Η φωνή μου τώρα τρέμει...".

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Θα πρέπει να τονιστεί ότι άμμεση ήταν η ανταπόκριση αρκετών προπονητών, πρώην συναδέλφων του από τον Παναθηναϊκό κυρίως, αλλά όχι μόνο, οι οποίοι μάζεψαν ήδη ένα χρηματικό ποσό και το έδωσαν στον Ρόμπσον προκειμένου να μπορέσει να πάρει κάποια πράγματα πρώτης ανάγκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θέλω βοήθεια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη robson dos santos (@robsongoalkeeper2222) στις

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ