ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίλημμα του Δώνη για την ενδεκάδα της Τούμπας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει για τους βασικούς του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει.

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του δουλεύουν στο αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όμως μέχρι την Τετάρτη απέφυγαν να δοκιμάσουν το παραμικρό στις προπονήσεις. Οι ομάδες στο δίτερμα ήταν ανάμεικτες, ενώ ανάλογα με την άσκηση είχαν διαφορετικό σύστημα.

Το δίλημμα του Δώνη είναι αν στην Τούμπα θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του ή το κέντρο της άμυνας του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξετάζει τα υπέρ και τα κατά ενός έξτρα χαφ ή ενός τρίτου στόπερ και θα αποφασίσει σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι δεν θα χρησιμοποιήσει σχήμα με δύο επιθετικούς.

Η παρουσία των Διούδη, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιου, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα στην ενδεκάδα θεωρείται αδιαπραγμάτευση. Από εκεί και πέρα, ο Μπουζούκης έχει προβάδισμα για βασικός και διεκδικούν θέση οι Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης και Πούγγουρας.

Ένας τομέας που ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός είναι ψηλό παιχνίδι, κάτι που λαμβάνει υπόψη του ο Δώνης για την ενδεκάδα. Επίσης, ο Δικέφαλος έχει ισχυρές πτέρυγες, που επίσης θα προσπαθήσει να περιορίσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, το Τριφύλλι θέλει να τρέξει περισσότερο και να χτυπήσει στην αντεπίθεση, αφού διαθέτει γρήγορους μεσοεπιθετικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ