Θα έρθει για να ξαναφύγει ο Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο επιστρέφει την Πέμπτη στην Αθήνα, αλλά ο ατζέντης του εκτιμά ότι στις επόμενες ημέρες θα κλείσει η μεταγραφή του.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Αθήνα, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά αναμένεται να μην μείνει πολύ. Σύμφωνα με τις «διαρροές» του ατζέντη του στη Βραζιλία, επίκεινται εξελίξεις στις επόμενες ημέρες.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο επόμενος προορισμός του 30χρονου αμυντικού, αλλά η Τουρκία και η Βραζιλία είναι δύο πιθανά μέρη. Η Τραμπζοσπόρ και η Μπεσικτάς έχουν ρωτήσει για τον Μολέντο, ενώ εκτός από την Ιντερνασιονάλ, έχουν δείξει ενδιαφέρον η Φλαμένγκο και η Κορίνθιανς. Πάντως, ο Βελόζ αναφέρει ότι υπάρχουν κρούσεις και από άλλες χώρες.

Φυσικά, το ζητούμενο είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Παναθηναϊκός. Όμως, από τη Δευτέρα ο Μολέντο θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει με άλλη ομάδα εν όψει του καλοκαιριού και ταυτόχρονα, διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής για να διεκδικήσει την ελευθερία του. Επομένως, η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκει στον ποδοσφαιριστή.

Άλλη μία παράμετρος αφορά το 25% των δικαιωμάτων του Μολέντο, που κατέχει η Ιντερνασιονάλ. Εφόσον ο δυναμικός αμυντικός δεν καταλήξει στην «κολοράντο», εκείνη δικαιούται το 1/4 των χρημάτων που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός από την πώληση του Μολέντο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24