ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός, οπαδοί

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Από την Πέμπτη θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, με τις τιμές να ορίζονται από τα 25 έως τα 200 ευρώ. Τετραήμερη προτεραιότητα στους Συμμάχους.

Από την Πέμπτη (19/10), οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι τιμές ορίστηκαν από τα 25 ευρώ έως τα 200 ευρώ στη θύρα των επισήμων και η διοίκηση περιμένει υψηλά έσοδα από τις πωλήσεις, για να καλύψει μερικές ανάγκες της. Αρχικά, η προπώληση αφορά τους Συμμάχους και από τη Δευτέρα θα είναι ελεύθερη για όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ξεκινά αύριο η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Προτεραιότητα για τους «Συμμάχους», δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτήρια ανά κάρτα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 9 αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2017-18. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/10 στις 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων που ξεκινά αύριο Πέμπτη 19/10 στις 10:00 π.μ. τόσο μέσω web όσο και από τα εκδοτήρια στο γήπεδο, δίνει προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας έως και την 22α Οκτωβρίου 2017.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια ανά κάρτα. Τονίζεται ότι  η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της κάρτας μέλους και τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.

Tη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα θα «ανοίξει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.gr αλλά και μέσω box office στη Λεωφόρο.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 10.00 έως 17:30 τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

 
13,14 25 Ευρώ  

6, 7

30 Ευρώ

 

1, 5Β, 5Γ, 8, 12

40 Ευρώ

 

2, 5Α, 9, 11

70 Ευρώ

 

10

120 Ευρώ

 

3

200 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24