ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχή τα ταξίδια του Νταμπίζα στο εξωτερικό

Συνεχή τα ταξίδια του Νταμπίζα στο εξωτερικό
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στο εξωτερικό όχι όμως για να μιλήσει για το θέμα του Αμπέντ όπως διαβεβαίωναν από την πράσινη ΠΑΕ αλλά για να κάνει επαφές ενόψει καλοκαιριού. Ήταν παρών στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στο εξωτερικό τις προηγούμενες μέρες, επέστρεψε την Κυριακή και είδε το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά όπως τόνιζαν από την πράσινη ΠΑΕ το ταξίδι δεν είχε να κάνει με την παραμονή του Αμπέντ στο τριφύλλι όπως κυκλοφόρησε.

Ο Νταμπίζας πραγματοποίησε το τρίτο του ταξίδι μέσα σε δυο μήνες και αυτό είχε να κάνει με τις επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και δη του ίδιου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων είχε κάποιες επαφές, μίλησε με κάποιους ανθρώπους προκειμένου να είναι πανέτοιμος για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος, όπως γράψαμε βρέθηκε στην Λεωφόρο, δεν θέλησε κατά την αποχώρηση του να πει κάτι παραπάνω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ