ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σένκεφελντ: "Το χειρότερο μου παιχνίδι, δεν μπόρεσα να καθοδηγήσω τους συμπαίκτες μου"

Σένκεφελντ: "Το χειρότερο μου παιχνίδι, δεν μπόρεσα να καθοδηγήσω τους συμπαίκτες μου"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν κρύφτηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο για το χειρότερο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα και τόνισε πως ο ίδιος δεν μπόρεσε να ηγηθεί των νεαρών συμπαικτών του.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα κακό πρώτο εικοσάλεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος δεν κρύφτηκε και τόνισε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" πως έκανε το χειρότερο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα. Ενώ σημείωσε πως αν και έπρεπε να ηγηθεί των συμπαικτών του δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πάρει πάνω του αρκετό μερίδιο ευθυνών για την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό.

"Πρώτα απ' όλα τα πρώτα είκοσι λεπτά ήμασταν κακοί, δεν είναι δικαιολογία αλλά μας λείπουν αρκετοί παίκτες αυτό το διάστημα. Προσπαθώ να ηγηθώ της ομάδας αλλά σήμερα δεν τα κατάφερα, ήταν αδύνατον. Ρίχνω την ευθύνη στον εαυτό μου. Είχαμε πολλούς νέους παίκτες που δεν παίζουν συχνά τους οποίους δεν μπορούσα να ηγηθώ. Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου".

Για τις δηλώσεις του Δώνη με το τέλος της αναμέτρησης:
"Δεν θέλω να μιλήσω για όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια, γιατί αυτά πρέπει να μένουν εντός των τειχών. Μπορώ να πω ότι δεν τα πήγαμε καλά, κάναμε κακό παιχνίδι και ήμουν ένας απ' όσους είχαμε κακή απόδοση".

Για το αν επηρεάζουν όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο:
"Ναι αλλά στο τέλος παίζουμε σε top επίπεδο και σε αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες. Όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια, στην προπόνηση, έχουν το βάρος τους και επηρεάζουν".

Για την αποχώρηση του προπονητή και την έλλειψη κινήτρου αν επηρεάζει τους νέους:
"Δεν ξέρω αν είναι θέμα χειρισμού των νεότερων παικτών, μέσα στην ομάδα υπάρχουν και έμπειροι παίκτες. Πρέπει να τους δίνουμε ένα παράδειγμα. Δεν θέλω να μιλήσω εγώ για τους νέους. Είναι νεαροί παίκτες και πρέπει να μάθουν. Εμείς οι έμπειροι δεν έχουμε δικαιολογία, εμείς που μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ