ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος: "Έτοιμος για μια νέα πρόκληση, θα κάνω το καλύτερο"

Πογιάτος: "Έτοιμος για μια νέα πρόκληση, θα κάνω το καλύτερο"

Σε μια αποχαιρετιστήρια ουσιαστικά συνέντευξη στην Ισπανία για όσα πέτυχε στην ακαδημία της Ρεάλ ο Ντάνι Πογιάτος δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Παναθηναϊκό παρά τόνισε πως είναι έτοιμος για την πρόκληση που παρουσιάστηκε στην καριέρα του.

Ο Ντάνι Πογιάτος μετράει αντίστροφα για να ταξιδέψει στην Ελλάδα, πιθανότατα στα τέλη της εβδομάδας, ώστε να παρουσιαστεί και επίσημα από την επόμενη εβδομάδα. Ο Ισπανός έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στην Ισπανία όπου μιλά για το έργο του στη Ρεάλ και ουσιαστικά είναι σαν να αποχαιρετά την Ισπανία.

Η συνέντευξη είχε διάρκεια περισσότερα από 40 λεπτά με τον Πογιάτος να μιλάει για την ακαδημία της Ρεάλ, για παίκτες έτοιμους να παίξουν στην πρώτη ομάδα, για την παρουσία του στα τμήματα υποδομής και για τη συνεργασία του με τον Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Για το μόνο που δεν μίλησε ήταν ο Παναθηναϊκός καθώς μάλλον θα είχε ζητήσει να μην υπάρχει αναφορά στο όνομα του τριφυλλιού από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει αναλάβει και επίσημα το σύλλογο. Προς το τέλος της συνέντευξης όμως ένας εκ των δύο δημοσιογράφων είπε: "Ευχαριστούμε πολύ και καλή τύχη στο νέο πρότζεκτ που έχετε αναλάβει" με τον Ντάνι Πογιάτος να χαμογελάει δείχνοντας την αμηχανία του και να λέει: "Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, θα κάνω το καλύτερο, όπως κάθε φορά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ