ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπογράφει την επέκταση και ανακοινώνεται ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης (04/12) το νέο συμβόλαιο 3,5 ετών με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2023, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον Sport24 Radio 103,3.

Το πρωί της Τετάρτης (04/12) ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με την ομάδα, διάρκειας 3,5 ετών, όπως αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" (Δευτέρα - Παρασκευή 12:00 με 14:00) ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του αρχηγού του Τριφυλλιού μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα βγει εντός της ημέρας.

Ο Κουρμπέλης, που άρχισε την καριέρα του από τον Αστέρα, αποκτήθηκε από τους Αρκάδες τον Ιανουάριο του 2017. Ο αρχηγός έκανε το ντεμπούτο του στις 5 Ιανουαρίου 2017 κόντρα στον Πλατανιά και έκτοτε καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Μέχρι σήμερα έχει συνολικά παίξει σε 89 παιχνίδια με το τριφύλλι στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει τρία γκολ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ