ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο τριφύλλι για 3,5 χρόνια ακόμα ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για 3,5 χρόνια ακόμη θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον αρχηγό του τριφυλλιού να έρχεται σε συμφωνία για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τους πράσινους.

Το Sport24.gr από την Τετάρτη το πρωί σας είχε ενημερώσει πως όλα δείχνουν συμφωνία με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και λίγες ώρες αργότερα οι πράσινοι ενημέρωσαν και επίσημα πως επήλθε συμφωνία επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ.

Το συμβόλαιο του Κουρμπέλη ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2020 αλλά με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου το πρώτο θέμα που έτρεξε και έκλεισε αναφορικά με τις ανανεώσεις ήταν αυτή του αρχηγού των πράσινων ώστε να παραμείνει στο τριφύλλι για 3,5 χρόνια ακόμα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει πλέον στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η συμφωνία με τον διεθνή μέσο φυσικά και αποτελεί μια επιτυχία για τον Παναθηναϊκό που κρατάει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία ενώ ο Κουρμπέλης που έδειξε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να παραμείνει στους πράσινους θα πάρει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στο τριφύλλι.

Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος για τον οποίο ο Κουρμπέλης είπε ναι στους πράσινους. Ο αρχηγός πείστηκε και για το πλάνο που υπάρχει ενόψει για τα επόμενα χρόνια ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τίτλους.

Ο Κουρμπέλης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα αποκτήθηκε από τους Αρκάδες τον Ιανουάριο του 2017. Ο αρχηγός έκανε το ντεμπούτο του στις 5 Ιανουαρίου 2017 κόντρα στον Πλατανιά και έκτοτε καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Μέχρι σήμερα έχει συνολικά παίξει σε 89 παιχνίδια με το τριφύλλι στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει τρία γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ