ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από το αεροδρόμιο στο "Γ. Καλαφάτης" για προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ πήγαν τη Δευτέρα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το ντέρμπι του Σαββάτου (3/11) με την ΑΕΚ δεν δίνει το δικαίωμα στον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του για ανάσες. Για αυτό και οι πράσινοι με το που επέστρεψαν το μεσημέρι της Τρίτης (30/10) από τη Θεσσαλονίκη πήγαν απευθείας στο "Γ. Καλαφάτης".

Εκεί με μια προπόνηση σε δυο γκρουπ ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι με τους "κιτρινόμαυρους" στο ΟΑΚΑ. Το καλό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού με τον Χρήστο Δώνη να έχει μόνο μια μικρή ενόχληση από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς να είναι κάτι σοβαρό.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού έγινε σε δύο γκρούπ. Στο ένα μετείχαν όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση και αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά όλο το πρόγραμμα, που περιελάμβανε προθέρμανση ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ατομικό ακολούθησαν οι Κότσαρης, Άλτμαν, Κουντουριώτης. Ο 22χρονος γκολκίπερ όμως δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχει επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΠΑΕΙ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ

Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζε ο Δήμος Χαντζάρας ο οποίος μαζί με τους Οικονομόπουλο και Αγγελόπουλο έχουν επιστρέψει από την Σπάρτη, καθώς το Τριφύλλι διέκοψε τους δανεισμούς τους. Ο Χαντζάρας κατά πάσα πιθανότατα θα συνεχίσει στην Βέροια που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική. Οι μεταγραφές στην τρίτη κατηγορία ολοκληρώνονται σήμερα και πιθανόν η απουσία του είχε να κάνει με την αναχώρηση του εκ νέου από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ