ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χάνει περίπου 500.000 από την Πάρμα για τον Νίνη

Παναθηναϊκός: Χάνει περίπου 500.000 από την Πάρμα για τον Νίνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί πια να διεκδικήσει τις 500.000 ευρώ που του χρωστά η Πάρμα από τα τροφεία για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη το 2012

Μετά από απόφαση της FIFA ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες στις οποίες χρωστούσε η Πάρμα πριν τη χρεωκοπία της δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους.

Από που χρωστούσε η ιταλική ομάδα λεφτά στον Παναθηναϊκό.

Η Πάρμα δεν έδωσε ποτέ στους πράσινους τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στα τροφεία για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη το καλοκαίρι του 2012. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ.

Γιατί όμως οι πράσινοι χάνουν αυτά τα ποσά και δεν μπορούν να τα διεκδικήσουν; Η FIFA αποφάσισε πως μετά την πτώχευση της Πάρμα το 2015 το νέο σωματείο δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο και τις σχετικές οφειλές του.

Έτσι, ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε κάποια άλλη ομάδα στην οποία χρωστά λεφτά η Πάρμα πριν από το 2015 δεν μπορεί να τα διεκδικήσει.

Φυσικά χαμένος βγαίνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όπως και οι συμπαίκτες του καθώς οφείλονται χρήματα και σε αυτόν και τα οποία πλέον θα είναι απίθανο να διεκδικήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ