ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χαιρέτησε και πάει Παναιτωλικό ο Μουνιέ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οριστικά τέλος για τον Παναθηναϊκό ο Άντονι Μουνιέ, που όπως σας είχαμε αναφέρει από το πρωί της Πέμπτης συμφώνησε με το τριφύλλι, για τη λύση του συμβολαίου του. Πριν λίγο πήγε στο Κορωπί, να μαζέψει τα πράγματά του και να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Πριν από λίγες ημέρες το Sport24.gr σας είχε αναφέρει, ότι οι επόμενες ημέρες θα είχαν αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό. Ο Αντονι Μουνιέ ακολούθησε τον Τζανδάρη καθώς όπως γράψαμε από το πρωί της Πέμπτης τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και πάει οριστικά στον Παναιτωλικό.

Πριν από λίγο βρέθηκε στο Κορωπί, για να μαζέψει τα πράγματά του και να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός είναι ωφελημένος 110.000 ευρώ από την αποχώρηση του Μουνιέ έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του.

Ήταν να λάβει συνολικά 400.000 ευρώ τη φετινή περίοδο, αλλά πήρε την δόση Οκτωβρίου, που ήταν 100.000 ευρώ και άλλες 200.000 ευρώ συμφώνησε να τις πάρει σε πολλές δόσεις. Ο παίκτης τις άλλες 110.000 περίπου (μαζί με κάποια έξτρα), που ήταν να πάρει από τον Παναθηναϊκό τις χαρίζει.

Τις συνομιλίες για τη λύση του συμβολαίου του Μουνιέ τις χειρίστηκε ο Κώστας Κωνστάντος, που πιστώνεται το γεγονός, ότι λύθηκε το συμβόλαιο ενός παίκτη, που δεν υπολογιζόταν και η ομάδα ωφελήθηκε χρηματικά. Απομένει μία υπογραφή ακόμα, για να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Γάλλου.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

Ο Μουνιέ είχε προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά επέλεξε τον Παναιτωλικό για τους επόμενους έξι μήνες, διότι θέλει να παίξει και το καλοκαίρι με παιχνίδια στα πόδια του να κάνει ένα νέο συμβόλαιο.

Η ομάδα του Αγρινίου θα του δώσει περίπου 50.000 ευρώ και πήρε ο Γάλλος την απόφαση να πάει εκεί, επειδή τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή, που του έκανε πρόταση και είναι πολύ καλά οργανωτικά και θέλει να την βοηθήσει στην προσπάθεια να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ