ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μουνιέ, θέμα χρόνου το διαζύγιο και με τον Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Aντονί Μουνιέ αναμένεται ως το τέλος της ημέρας να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ενώ θέμα χρόνου είναι να χωρίσουν οι δρόμοι του τριφυλλιού και με τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Με δύο λιγότερους παίκτες στο ρόστερ του θα πορευτεί από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός σε σύγκριση με την αρχή της φετινής σεζόν, καθώς όπως σας είχε γράψει το Sport24.gr εδώ και μία εβδομάδα, φτάνει το τέλος της συνεργασίας με το τριφύλλι για τον Αντονί Μουνιέ και τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με τον Μουνιέ υπάρχει συμφωνία και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας ως το τέλος της ημέρας, με τον Γάλλο να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα και τον Παναιτωλικό να έχει τις περισσότερες πιθανότητες αποκτησής του.

Όσον αφορά στο θέμα του Οικονόμου, είναι θέμα χρόνου να επιλέξει ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, πιθανότατα από την Ελλάδα, και να φτάσει και αυτός στη λύση της συνεργασίας του με τους πράσινους.

Μουνιέ και Οικονόμου είναι ουσιαστικά δύο περιπτώσεις που έκαιγαν τον Παναθηναϊκό ώστε να προχωρούσε στη λύση της συνεργασίας τους. Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, θα υπήρχαν άμεσες εξελίξεις και φαίνεται πλέον πως αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν, με τον Μουνιέ να κουνάει μαντήλι άμεσα και το διαζύγιο με τον Οικονόμου να είναι προ των πυλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαγική εικόνα, χορταστική εμφάνιση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ