ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρεις για δεξιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης χωρίς τους Ινσούα και Γιόχανσον ψάχνει τρόπους για να καλύψει τα κενά στα δύο άκρα της άμυνας. Προβάδισμα ο Χατζηθεοδωρίδης γι' αριστερά, ενώ τρεις παίζουν για μια θέση στα δεξιά.

Μετά την απουσία του Ινσούα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Δώνης έμαθε την Τετάρτη (24/10), ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιόχανσον, ο οποίος υπέστη έναν μυικό σπασμό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν μπορεί να παίξει την Κυριακή.

Ετσι αποφασίστηκε να δηλωθεί, για να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τη ΑΕΛ, που έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. Αυτό έχει ως συνέπεια την Κυριακή (27/10) ο Παναθηναϊκός να πάει να παίξει χωρίς τα δύο βασικά του μπακ. Αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης έχει το προβάδισμα απέναντι στον νεαρό Ζαγαρίτη, ενώ δεξιά φαίνεται ότι είναι τρεις οι υποψήφιοι.

Ο Νούνες, όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ήρθε επειδή εκτός από στόπερ μπορεί να παίξει και δεξί μπακ, κάτι που το έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο 23χρονος είχε κακή απόδοση ως στόπερ και ίσως τώρα επανέλθει, για να παίξει δεξιά. Το καλοκαίρι δεν είχε πάει άσχημα, όποτε έπαιξε σε αυτή τη θέση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κλασικό μπακ, άρα δεν έχει τα ανεβάσματα, που πρέπει στην επίθεση. Εχει πάντως ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Αποστολάκης και ο Θεοχάρης είναι οι άλλες δύο λύσεις. Ο πρώτος έπαιξε κάποια παιχνίδια πέρυσι και πήγε καλά, ο δεύτερος επίσης πήγε καλά ως δεξί μπακ κυρίως στα περσινά ματς. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον Δώνη τις επόμενες ημέρες.

Η περίπτωση για να παίξει δεξιά ο Κολοβέτσιος δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, διότι έχει αγωνιστεί λίγες φορές στην καριέρα του εκεί και η θέση του είναι στόπερ. Όπως και να έχει η ταυτόχρονη απουσία των δύο βασικών μπακ δημιουργεί θέμα στην ομάδα, τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ