ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός με μυϊκό σπασμό στη μέση ο Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον ήταν αμφίβολος για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ εξαιτίας ενός μυϊκού σπασμού στη μέση και για αυτό δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στην ομάδα της Λάρισας.

Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να δηλώσει τον Ματίας Γιόχανσον να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής του στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ όπου δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Ματίας Ινσούα και η απόφαση του αυτή προκάλεσε αρκετές απορίες.

Υπήρχε λόγος όμως που ο 50χρονος τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση και αυτός δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ο Σουηδός ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Γιόχανσον είχε έναν μυϊκό σπασμό στη μέση και μετά από συνομιλία που είχε ο Δώνης με το ιατρικό τιμ αποφάσισε να τον δηλώσει στο ματς με την ΑΕΛ καθώς δεν ήταν σίγουρο αν θα προλάβαινε να είναι έτοιμος.

Ο Έλληνας προπονητής δεν ήθελε να ρισκάρει να μην έχει σε δυο ματς στη διάθεση του τον Σουηδό μπακ και επιλέχθηκε το παιχνίδι με την ομάδα της Λάρισας ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέραμε ήδη ο Δώνης έχει ξεκινήσει να κάνει κάποιες σκέψεις για τον αντικαταστάτη του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοβέτσιο να είναι ο πρώτος επικρατέστερος και τους Αποστολάκη, Θεοχάρη να διεκδικούν τη θέση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ