ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το πολύτιμο μάθημα του Μπουζούκη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα έδειξε στον Γιάννη Μπουζούκη και άλλη μία πτυχή του ποδοσφαίρου, που βρίσκεται έξω από το χορτάρι, καθώς δεν ήξερε να... ντριμπλάρει τον ρεπόρτερ της "A Bola".

Η ιστορία με τη Μπενφίκα έδωσε ένα πολύτιμο μάθημα στον Γιάννη Μπουζούκη, για το παιχνίδι… εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ είδε τις δηλώσεις του στον δημοσιογράφο της “A Bola” να παρουσιάζονται με ελαφρώς διαφορετικό νόημα από τα πραγματικά λεγόμενα του.

Ο Μπουζούκης αιφνιδιάστηκε από την επικοινωνία με τον Πορτογάλο ρεπόρτερ, αφού δεν ήξερε πώς να την διαχειριστεί. Για την ακρίβεια δεν την περίμενε, διότι δεν είχε περάσει από ανάλογη φάση στο παρελθόν. Επομένως, ήταν λογικό να μην ξέρει τον τρόπο που θα… ντριμπλάρει έναν εκπρόσωπο του Τύπου.

Είναι γεγονός ότι η φετινή σεζόν είναι «σχολείο» σε όλα τα επίπεδα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Συνηθίζουν να παίζουν σε ανταγωνιστικό ρυθμό, να αντέχουν σε μεγάλη πίεση και μαθαίνουν πώς να διαχειρίζονται τη δημοσιότητα. Αυτό είναι ίσως και το πιο δύσκολο μάθημα για τους μικρούς, όπως ήταν για τον Γιάννη Μπουζούκη το ενδιαφέρον της Μπενφίκα.

Ο Νταμπίζας και ο Δώνης μίλησαν με τον Μπουζούκη, τον συμβούλεψαν ώστε να αντιδράσει πιο προσεκτικά στο επόμενο περιστατικό και γνωρίζουν καλά τι συνέβη. Άλλωστε, έχουν βρεθεί στη θέση του Μπουζούκη, ξέρουν πόσο δυνατές είναι οι «σειρήνες» και πόσο δύσκολο είναι για έναν νεαρό παίκτη να ανταπεξέρθει.

Από την πλευρά του, ο Μπουζούκης προσπαθεί να συγκεντρωθεί ξανά στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ διάβασε το όνομα του στα πρωτοσέλιδα, αλλά έχει τη διαύγεια να αντιληφθεί ότι πρωτίστως πρέπει να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ώστε να διατηρηθεί εκεί…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ