ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Ανουάρ ακόμη και με (υποχρεωτική) οψιόν αγοράς

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
Anouar, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ανοικτός δίαυλος του Τσάβι Ρόκα με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της Βαγιαδολίδ που θα παίξει το ρόλο του στο θέμα του Ανουάρ και η κουβέντα που έχει κάνει ήδη με τον Αλαφούζο για μία νέα κίνηση... μονιμοποίησης του Ισπανομαροκινού μέσου, εφόσον δεν βρει τον Αύγουστο θέση στο ρόστερ των Ισπανών.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ανουάρ Τουχαμί στα τελευταία παιχνίδια των playoffs κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές του και δη την εκτίμηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Ισπανομαροκινού.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το κοντέρ του έγραψε συνολικά 23,3 χιλιόμετρα στα δύο ματς-φωτιά που έμειναν στο 0-0, αλλά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει το 2Χ2, αλλά η συνολική εικόνα του στο γήπεδο, όπου κυριάρχησε απέναντι στους διαφημισμένους χαφ των δύο τελευταίων πρωταθλητών της Super League.

Όπως ανέφερε προ ημερών το Sport24.gr, ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη απ’ το μυαλό του την προοπτική παραμονής του 25χρονου μέσου στο πράσινο ρόστερ (και) την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και γνωρίζει πως θα πρέπει να περιμένει.

Αφενός, διότι μετά την 19η Ιουλίου (και το τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ), ο Ανουάρ θα επιστρέψει στην Ισπανία κι αφετέρου διότι πρέπει να δει το πώς -και αν- σκοπεύει να τον αξιοποιήσει η Βαγιαδολίδ στο ρόστερ της τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020/21).

Το θετικό για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, είναι πως (ειδικά) στη Βαγιαδολίδ, μιλάει απευθείας με τους ανθρώπους που πρέπει και στις θέσεις που πρέπει, καθότι έχει πάρα πολύ φιλικές σχέσεις τόσο με τον τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεθ, όσο και με τον προπονητή της Σέρχιο. Και θα έχει από πολύ νωρίς ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα μείνει ο Ανουάρ στο δυναμικό της την επόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος μέσος από την πλευρά του θέλει να παλέψει για την ευκαιρία του να σταθεροποιηθεί στο ρόστερ της Βαγιαδολίδ και να επιστρέψει στο επίπεδο της LaLiga, όμως απ’ την άλλη γνωρίζει καλά πως ο ισπανικός σύλλογος ψάχνει ήδη όχι για έναν, αλλά για δύο κεντρικούς χαφ.

Κάτι για το οποίο είναι ήδη ενήμερος και ο Τσάβι Ρόκα, βλέποντας πως τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου (πάνω στην εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού), είναι πιθανό να ξαναβγεί ο Ισπανομαροκινός μέσος, διαθέσιμος στην αγορά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την ισπανική αγορά, ο Ρόκα φέρεται να έχει συζητήσει το θέμα ήδη και με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος εμφανιζόταν ενθουσιασμένος από τις εμφανίσεις του Ανουάρ στα playoffs. Σε σημείο που να έχει δώσει το ΟΚ στον 46χρονο τεχνικό διευθυντή, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις (και παίκτης τεθεί εκτός ρόστερ της Βαγιαδολίδ) να γίνει νέα κίνηση προς την ισπανική ομάδα.

Για νέο δανεισμό του, ακόμη και με (υποχρεωτική) οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2021 (και ποσοστό μεταπώλησης), εφόσον βεβαίως η Βαγιαδολίδ δεχθεί να παίξει... μπάλα, σε πολύ πιο χαμηλά νούμερα, σε σχέση με τα 4 εκατ. €, που είχαν μπει ως buy-out τον περασμένο Γενάρη.

Επί του παρόντος, ο Ρόκα δεν έχει κάνει καμία (επίσημη) κουβέντα με τον Γκόμεθ για το μέλλον του Ανουάρ, μετά τη 19η Ιουλίου. Εντούτοις, όπως έλεγε η πλευρά του σε Ισπανούς ρεπόρτερ "ξέρω πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός τον θέλει και για του χρόνου και θα δούμε". Θα έχει δρόμο ακόμα η υπόθεση...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ