ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει την έδρα του!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πάει στο πρωτάθλημα καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας. Και σε εμφανίσεις και σε αποτελέσματα. Είναι φανερό, ότι δεν έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει στην έδρα του και αυτό είναι αλήθεια δεν έχει ξαναγίνει.

Σε τέσσερα παιχνίδια, που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου το τριφύλλι ήταν καλύτερο βάσει ευκαιριών, αλλά τελικά ισοφάρισε στο τέλος με το πέναλτι του Μολό.

Στα άλλα τρία παιχνίδια, οι "πράσινοι" έχουν χάσει. Τα δύο στο ΟΑΚΑ. Στο ένα και στην χειρότερη φετινή τους εμφάνιση έχασαν με 1-3 από τον ΟΦΗ και στο άλλο ηττήθηκαν από την ΑΕΛ με 1-2, με την διαιτησία στο τελευταίο ματς να έχει παίξει ρόλο στην ήττα.

Το τρίτο παιχνίδι, που έδωσε ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός έγινε στη Ριζούπολη λόγω των έργων βελτίωσης του χόρτου στο ΟΑΚΑ. Τελείωσε με νίκη 1-0 της Ξάνθης, που σκόραρε με γκολ-οφσάιντ και ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Παναθηναϊκού. Οσο για τα μέχρι τώρα γκολ των πρασίνων στα εντός έδρας παιχνίδια είναι 3-7.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΕΚ

Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η περσινή επίδοση της ομάδας του Γιώργου Δώνη στα παιχνίδια, που έδωσε εντός έδρας μέχρι την 10η αγωνιστική. Τότε είχαν γίνει πέντε ματς στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα είχε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και συντελεστή γκολ 9-2.

Οι τέσσερις νίκες ήταν με Λαμία (3-1), Λεβαδειακό (3-0), ΠΑΣ Γιάννενα (2-1), Πανιώνιο (1-0). Το σερί πότε έσπασε; Την 9η αγωνιστική στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος, αλλά έμεινε στο 0-0.

Φέτος θέλει με αντίπαλο πάλι την ΑΕΚ, αλλά την 10η αγωνιστική να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ και να πάρει την πρώτη νίκη στην έδρα του. Επίσης και πέρυσι, όπως και φέτος ο Παναθηναϊκός πριν να υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ είχε παίξει με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Πέρυσι, όμως, η ομάδα δεν άντεξε και ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Φέτος πέτυχε μεγάλη εμφάνιση και ήρθε ισόπαλη άδικα 2-2.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ