ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Φάουστο, παίρνουν σειρά οι επόμενοι

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λύθηκε η συνεργασία με τον 30χρονο μέσο, ο οποίος γυρίζει στην πατρίδα του έχοντας παίξει μόλις δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Στροφή σε Μολό, Κότσαρη για τα «διαζύγια», πιο «ζόρικη» η υπόθεση του Μπεκ

Μόλις 334 μέρες κράτησε η θητεία του Φάουστο Τιένθα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ολοκλήρωσε το πολύ σύντομο πέρασμά του από τους «πράσινους» το πρωί της Δευτέρας (10/8).

Ο Ισπανός μέσος που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, δεν μπόρεσε ποτέ να βρει θέση στο rotation του Παναθηναϊκού, όντας συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού» μόλις δύο φορές, στους αγώνες Κυπέλλου με την Παναχαϊκή (25’ και 27’ λεπτά αντίστοιχα) και την 31η Ιανουαρίου δόθηκε δανεικός στην Ταραγόνα της Γ’ Κατηγορίας Ισπανίας.

Εκεί, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει και τώρα, ως ελεύθερος πλέον από τον Παναθηναϊκό, καθώς το πρωί της Δευτέρας έλυσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και το μεσημέρι αναχώρησε για την Ισπανία μαζί με τη σύζυγό του. Εντός της ημέρας δε, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» από τον Παναθηναϊκό.

Σειρά πλέον παίρνουν οι επόμενοι παίκτες που δεν υπολογίζονται και έχουν ενταχθεί στο γκρουπ των κομμένων με πρώτους τους Γιόαν Μολό και Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό θα γίνει κουβέντα εντός των επόμενων ωρών, προκειμένου να βρεθεί μία «φόρμουλα» για να «σπάσει» και το δικό του συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2021 (έχει ήδη προτάσεις από ομάδες της Β’ Γαλλίας), ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα συζήτηση και με τον Κότσαρη. Για τον 24χρονο γκολκίπερ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Άρης, ωστόσο ο Παναθηναϊκός για να τον αποδεσμεύσει, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%. Όπως δηλαδή έγινε και στην περίπτωση του Βέργου με τον Παναιτωλικό. Κάτι που δεν βρίσκει, προς το παρόν, σύμφωνη και την άλλη πλευρά, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Πιο «ζόρικη» δείχνει η υπόθεση του Μπεκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2022 και δεν δείχνει ιδιαίτερη... ζέση για να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό (παρότι έχει μπει στο γκρουπ των κομμένων), καθώς δεν έχει μέχρι στιγμής άλλες προτάσεις στα χέρια του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ