ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα βρίσκουν για το "ψαλίδι" στα συμβόλαια της φετινής σεζόν

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση και οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα βρίσκουν σε μείωση 6,5% των ετήσιων αποδοχών τους λόγω της πανδημίας.

Κοντά σε συμφωνία για την περικοπή στη δόση Μαΐου βρίσκονται διοίκηση και παίκτες στον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται η τελική μείωση θα αφορά το 6,5% των ετήσιων αποδοχών των πράσινων (σ.σ. 26% της δόσης Μαΐου) η οποία είναι η μικρότερη μείωση σε ομάδα της Super League.

Ο Τσάβι Ρόκα μετέφερε πριν την προπόνηση της Τρίτης την πρόταση αυτή η οποία και αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Για να φτάσουμε όμως σε αυτή την τελική συμφωνία χρειάστηκε να περάσουμε από αρκετές διαπραγματεύσεις. Αρχικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε προτείνει μείωση 40% στη δόση Μαΐου (σ.σ. το 10% των ετήσιων αποδοχών τους) σε όσους έχουν συμβόλαιο 60.000 και πλέον με τους παίκτες να μην το δέχονται.

Οι ποδοσφαιριστές μετά από συζητήσεις δύο ημερών που είχαν την περασμένη εβδομάδα αντιπρότειναν μείωση 20% στη δόση Μαΐου (σ.σ. το 5% των ετήσιων αποδοχών τους).

Τότε ήταν η διοίκηση που υποστήριξε πως δεν δέχεται αυτή τη μείωση και πως θα έλθει με νέα αντιπρόταση με ένα ποσοστό περίπου στη... μέση. Τελικά αυτό δεν ήταν στη μέση αλλά στο 6,5% των ετήσιων αποδοχών τους και όλα δείχνουν πως σε αυτό το ποσό θα κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ