Παναθηναϊκός: Συμφωνία των παικτών για 20%, εν αναμονή της διοίκησης

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμφώνησαν με την αντιπρόταση του αρχηγού, Δημήτρη Κουρμπέλη για ψαλίδι ύψους 20% στη δόση Μαΐου και θα τη μεταφέρουν προς διοικούντες την ομάδα.

Μετά την εσωτερική διαφωνία, μεταξύ των παικτών (κυρίως των ξένων) πάνω στην αντιπρόταση που έκανε την Τετάρτη (03/06) ο Δημήτρης Κουρμπέλης για μείωση της δόσης Μαΐου κατά 20% (η διοίκηση είχε προτείνει 40%, για τα συμβόλαια άνω των 60.000 ευρώ), ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επανέφερε το θέμα στο τραπέζι, κατά την προπόνηση της Πέμπτης (04/06).

Ο κάπτεν του "τριφυλλιού" ανέλυσε τα δεδομένα, εξηγώντας όλες τις παραμέτρους της πρότασης και υποστήριξε πως είναι μία βάση στην οποία μπορούν να πατήσουν και να τη μεταφέρουν ως αντιπρόταση στη διοίκηση, δεδομένου ότι όλες οι ομάδες έχουν κάνει μειώσεις (και σε πολύ, πολύ μεγαλύτερα ποσοστά) προκειμένου να "απορροφήσουν" τις οικονομικές "ζημιές" τους από την πανδημία του κορονοϊού.

Το 20% της δόσης Μαΐου άλλωστε, αντικατοπτρίζει σε τελικό ποσό το 5% των ετήσιων αποδοχών των παικτών (το μικρότερο ανάμεσα σε όλες τις ομάδες της Λίγκας), τη στιγμή που επί παραδείγματι στην ΑΕΚ το αντίστοιχο ποσοστό είναι στο 12% και στον ΠΑΟΚ στο 12,5%.

Μετά την κουβέντα που έγινε στα "πράσινα" αποδυτήρια, όλοι οι παίκτες έδωσαν αυτή τη φορά τη συγκατάθεσή τους και πλέον η συγκεκριμένη πρόταση θα μεταφερθεί προς τους διοικούντες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τελική αντιπρόταση των παικτών (σε πρώτη φάση) αντιμετωπίζεται με σχετικά θετική διάθεση από τη διοίκηση, ωστόσο το αν θα γίνει τελικά αποδεκτή, θα φανεί μετά την επίσημη επαφή που θα κάνουν οι διοικούντες με τον Κουρμπέλη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Αντιπρόταση με "αντιδράσεις" και το 5% που "περνάει" μονομερώς η ΠΑΕ
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.