ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα λεφτά για τον Ζαχίντ και ο δανεισμός του Σιφναίου

Tottenham's Dele Alli, right, fights for the ball with APOEL Nicosia's Ghayas Zahid during the Champions League Group H soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Dele Alli, right, fights for the ball with APOEL Nicosia's Ghayas Zahid during the Champions League Group H soccer match between Tottenham and APOEL Nicosia in London, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τις εξελίξεις για την υπόθεση του Ζαχίντ από το ΑΠΟΕΛ την ώρα που από το τριφύλλι τόνιζαν πως η πρόταση προς τον παίκτη του Κυπριακού συλλόγου δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό εδώ και μια εβδομάδα έχουν καταθέσει την τελική τους πρόταση στο ΑΠΟΕΛ για να κάνουν δικό τους τον Ζαχίντ και περιμένουν την πρόταση των Κύπριων.

Όπως τόνιζαν από το τριφύλλι και σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τους πράσινους να καλύπτουν 300.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό έλεγαν πως η πρόταση που έχουν καταθέσει δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.

Άλλωστε όπως τόνιζαν οι άνθρωποι των πράσινων το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι περιορισμένο και οι προτάσεις σε παίκτες δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΣΙΦΝΑΙΟΣ

Από εκεί και πέρα ο Μαρκ Σιφναίος που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος θα παίζει και τη νέα σεζόν στη Super League 2.

Ο νεαρός επιθετικός που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με το τριφύλλι θα έχει έτσι την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ