ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τις δοκιμές ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε δύο συστήματα στην προπόνηση της Παρασκευής και δείχνει ότι ακόμα δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον ΠΑΟΚ.

Είτε δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το σύστημα, είτε ο Γιώργος Δώνης επιχειρεί να μπερδέψει την κατασκοπεία του ΠΑΟΚ...Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε αρκετές από τις σκέψεις του στην προπόνηση της Παρασκευής (1/3), όπως είχε συμβεί και μία μέρα νωρίτερα.

Στις ασκήσεις τακτικής ο Δώνης δούλεψε με το 4-3-3 και το 3-5-2, δείγμα ότι ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στα πλάνα του. Κυρίως, το "τραίνο" υπολογίζει τα ρίσκα που πρέπει να πάρει σε κάθε περίπτωση, αφού αντιλαμβάνεται ότι ο ΠΑΟΚ υπερτερεί του Παναθηναϊκού και δεν μπορεί να εξουδετερώσει όλα τα πλεονεκτήματα του.

Πάντως, για την εντεκάδα σίγουροι θεωρούνται οι Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα. Ο Δώνης θα επιλέξει τον τελευταίο βασικό ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει, είτε θα πρόκειται για στόπερ, είτε για χαφ.

ΜΕ ΙΩΣΗ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ

Χωρίς τον Πασχάλη Στάικο που προσβλήθηκε από ίωση, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με προθέρμανση, ακολούθησαν πιεστικά παιχνίδια με τη μπάλα, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τελειώματα και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Τριανταφυλλόπουλος μετά από δύο σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις, συμμετέχει το τελευταίο διάστημα σε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης και καθημερινά ανεβάζει ένταση στην προπόνηση. Ο Άντονι Μουνιέ ακολούθησε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ