ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τη δουλειά του ο Φύσσας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η κάθοδος του Τάκη Φύσσα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα επιφέρει αλλαγές στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε ότι ο Τάκης Φύσσας θα διεκδικήσει μία έδρα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, κατερχόμενος στον τομέα Ανατολικής Αττικής. Εύλογα, η επικείμενη δραστηριοποίηση του Φύσσα στην κεντρική πολιτική σκηνή δημιουργεί απορίες για την εκπλήρωση των καθηκόντων του στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ είναι ο διευθυντής της ακαδημίας και έχει σημαντικό φόρτο εργασίας. Ασφαλώς, αυτή την εποχή τα τμήματα έχουν μικρότερες υποχρεώσεις σε σύγκριση με την αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, δεν παύουν να εκκρεμούν σημαντικές αποφάσεις που άπτονται του σχεδιασμού για τη σεζόν 2019-2020.

Ο Φύσσας θεωρεί ότι η παράλληλη ενασχόληση του με την πολιτική δεν πρόκειται να επηρεάσει τη δουλειά του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Για αυτό, ο Φύσσας δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να παραιτηθεί από επικεφαλής των υποδομών, τουλάχιστον προς το παρόν. Αργότερα, εάν εκλεγεί βουλευτής, θα επανεξετάσει τη στάση του.

Ταυτόχρονα, ούτε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τον Φύσσα. Ήταν ενήμεροι για την ένταξη του Φύσσα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, δεν έφεραν αντίρρηση και θεωρούν ότι η ακαδημία θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Σε μεταγενέστερο χρόνο, ανάλογα και με τις αρμοδιότητες που μπορεί να αναλάβει ο Φύσσας (αν εκλεγεί), θα αποφασίσουν εάν συντρέχει λόγος αναπλήρωσης του.

Ο Φύσσας ανάρτησε και το μήνυμα του στο Instagram, ευχαριστώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Το μήνυμα του παλαίμαχου αριστερού μπακ: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον τομέα της Ανατολικής Αττικής. Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του και να αγωνιστώ με πάθος και τιμιότητα, όπως έκανα πάντοτε, για να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ