ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με συντηρητική αγωγή ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, αλλά στον Παναθηναϊκού δεν έχουν καταλήξει πώς θα διαχειριστούν τον τραυματισμό του.

Με συντηρητική αγωγή μέχρι νεοτέρας, θα συνεχίσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης την αποθεραπεία για τις ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Η επιλογή της αρθροσκόπησης για την αποκατάσταση του τραυματισμού δεν έχει απορριφθεί, αλλά το ιατρικό επιτελείο δεν έχει λάβει ακόμα τη σχετική απόφαση, σε συνεννόηση με τους Δώνη - Νταμπίζα και τον ποδοσφαιριστή.

Είναι προφανές ότι υπάρχει προβληματισμός επειδή ο Κουρμπέλης εξακολουθεί να πονάει. Στον Παναθηναϊκό περίμεναν ότι ο αρχηγός της ομάδας θα είχε ξεπεράσει τους πόνους ή έστω θα αισθανόταν πολύ καλύτερα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και οι "πράσινοι" αναζητούν την ενδεδειγμένη λύση.

Από την άλλη, το ιατρικό επιτελείο δεν εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Κουρμπέλης θα αποθεραπευτεί πλήρως, εφόσον υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Για αυτό στη σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, προτιμήθηκε να μην αλλάξει η διαχείριση του τραυματισμού προς το παρόν.

Πάντως, εάν ο Κουρμπέλης δεν σημειώσει άμεσα πρόοδο στην αποθεραπεία του, τότε πιθανότατα μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, οι Νταμπίζας και Δώνης θα συζητήσουν ξανά με τον επικεφαλής ιατρό και θα επανακαθορίσουν τον σχεδιασμό τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ