ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στον Αυγενάκη ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Στον Αυγενάκη ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και θα μιλήσουν για τα θέματα του ποδοσφαίρου.

Με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα συναντηθεί σήμερα στις 17:00 ο Γιάννης Αλαφούζος. Είναι η πρώτη γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αυγενάκη, από την ημέρα που ανέλαβε τα θεσμικά καθήκοντα του.

Ο Αλαφούζος θα μιλήσει με τον Αυγενάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αναλύσουν την κατάσταση στην ΕΠΟ και στη Superleague.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ήθελε να μιλήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού και να θίξει τα ζητήματα που τον απασχολούν.

Ο Αυγενάκης είδε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη επ' ευκαιρία της παρουσίας του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αντίστοιχα, όπως και τον Γιώργο Σπανό στο ματς του Ατρομήτου.

Επίσης, την επόμενη Τρίτη ο Λευτέρης Αυγενάκης θα μεταβεί στην Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και εφόσον βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, θα συνομιλήσει και μαζί του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ