ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ρόντγουελ για συζητήσεις με το τριφύλλι

Manchester City's Jack Rodwell, right, vies for the ball with Newcastle United's captain Cheik Tiote, left, during their English League Cup soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Wednesday, Oct. 30, 2013. (AP Photo/Scott Heppell)
Manchester City's Jack Rodwell, right, vies for the ball with Newcastle United's captain Cheik Tiote, left, during their English League Cup soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Wednesday, Oct. 30, 2013. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Τζακ Ρόντγουελ βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό. Διαψεύδει το τριφύλλι.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζακ Ρόντγουελ όχι απλά είναι υπαρκτό, όπως διαβάσατε χθες το βράδυ στο Sport24.gr, αλλά ήδη ο Άγγλος μέσος έχει ταξιδέψει στην Αθήνα για να συζητήσει για όλα με το Νίκο Νταμπίζα όπως ακριβώς έγινε και με τον Γιοάν Μολό στις αρχές του Ιουλίου.

Οι πληροφορίες μάλιστα της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο Ρόντγουελ βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή και στο διάστημα αυτό είχε ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Δεν αποκλείεται όπως και με το Μολό ο Νταμπίζας να θέλησε να συζητήσει από κοντά με τον πρώην διεθνή μέσο ώστε να διαπιστώσει αν έχει την επιθυμία να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο καθώς φυσικά και να ενημερωθεί από τον ίδιο τον Άγγλο για τους τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Άλλωστε όπως και στην περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την απόκτηση ή μη του Ρόντγουελ καθώς προορίζεται για βασικός στο τριφύλλι και φυσικά είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους πράσινους.

Ακόμα βέβαια δεν έχει επέλθει και οικονομική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά η διαφορά που έχει παρατηρηθεί δεν είναι τόσο μεγάλη και καλύπτεται καθώς ο Ρόντγουελ αυτή την ώρα αποτελεί την πρώτη επιλογή των πράσινων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βέβαια διέψευδε την άφιξη του Άγγλου μέσου στην Αθήνα, τονίζοντας και πάλι πως απλά ο παίκτης έχει προταθεί στο τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ