ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στα... σχοινιά κόντρα στον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί ζωντανός στο κυνήγι της πεντάδας.

Χωρίς κανένα περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (16/2, 19:00) τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης προπορεύεται στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από το σύνολο του Γιώργου Δώνη που καταλαμβάνει την έκτη θέση με 28 πόντους.

Είναι προφανές ότι εάν ο Παναθηναϊκός θέλει να προλάβει την πεντάδα, πρέπει να αρχίσει ένα σερί νικών και ταυτόχρονα, να περιμένει γκέλες του Άρη μέχρι τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι το Τριφύλλι δεν πείθει αυτό το χρονικό διάστημα ότι μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να νικάει σε κάθε παιχνίδι.

Η χαμηλή θερμοκρασία και η βροχόπτωση δεν βοηθούν στην προσέλευση του κόσμου σήμερα στο "Σπύρος Λούης". Ωστόσο, οι "πράσινοι" έχουν ζητήσει υποστήριξη από τους οπαδούς τους καθ' όλη την εβδομάδα και ευελπιστούν ότι στις εξέδρες θα βρεθούν αρκετοί θεατές για να τους δώσουν ώθηση.

Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ινσούα και Κουλιμπαλί, έχει ξανά στη διάθεση του τους Κάτσε και Μακέντα που εξέτισαν τις ποινές τους και τον Χρήστο Δώνη που αποθεραπεύτηκε, ενώ περιμένει τον Κουρμπέλη, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί με μάσκα για να προστατεύσει τη μύτη του.

Αναφορικά με το σύστημα και τα πρόσωπα, ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καταλήξει ακόμα. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι θα εφαρμόσει το 4-3-3, με τον Διούδη στην εστία, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Οικονόμου στην τετράδα της άμυνας, τους Κουρμπέλη, Κάτσε και Χρήστο Δώνη στη μεσαία γραμμή και τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα στην επίθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ