ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στα Γιάννινα το τελευταίο ταξίδι

Παναθηναϊκός: Στα Γιάννινα το τελευταίο ταξίδι

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ είναι το τελευταίο που θα δώσει εκτός του Λεκανοπεδίου, αφού τα υπόλοιπα δέκα θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα.

Με το ταξίδι του στα Γιάννινα για την 20η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός κλείνει τον κύκλο των μετακινήσεων του εκτός Αθήνας. Ο ΠΑΣ είναι ο τελευταίος αντίπαλος τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην επαρχία, παρότι απομένουν άλλες δέκα "στροφές" μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Οι επόμενες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού περιορίζονται στο Λεκανοπέδιο, είτε ως γηπεδούχος, είτε ως φιλοξενούμενος. Η παραμονή του Τριφυλλιού στην πρωτεύουσα έχει τα θετικά της, κυρίως ως προς την αποφυγή της έξτρα επιβάρυνσης που επιφέρει ένα πολύωρο "πήγαινε-ελα".

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα είναι εύκολο. Αντίθετα, στη δεκάδα περιλαμβάνονται τα τρία ντέρμπι, το ματς με τον Ατρόμητο και αρκετές δύσκολες αποστολές. Εάν το σύνολο του Γιώργου Δώνη θέλει να τερματίσει στην πεντάδα, πρέπει να βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την τωρινή εικόνα του ώστε να συγκεντρώσει τους αναγκαίους βαθμούς.

Καταρχάς, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα εφτά από τα δέκα παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ. Τα έξι έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών του και στο έβδομο θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στην κοινή τους έδρα. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τους Αστέρα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ και Παναιτωλικό, στο φινάλε της σεζόν.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός θα επισκεφτεί τρεις γειτονιές της Αθήνας: τη Νέα Σμύρνη, τη Ριζούπολη και το Περιστέρι. Ο Απόλλωνας είναι ο πιο βατός αντίπαλος, ο Πανιώνιος παραδοσιακά του βάζει δύσκολα, ενώ πλέον ο Ατρόμητος λογίζεται ως ομάδα πρώτης ταχύτητας στη Superleague.

Είναι προφανές ότι η κατάληψη της πέμπτης θέσης εξαρτάται από την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ. Εάν ο Παναθηναϊκός πάρει το μάξιμουμ στην έδρα του, παρότι ακούγεται εξαιρετικά δύσκολο, θα έχει κάνει το μεγάλο βήμα. Πάντως, σίγουρα δεν θα έχει στρωμένο δρόμο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ