Παναθηναϊκός: Στα 3 εκατ. ευρώ το χρηματοδοτικό κενό του 2018

Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να καταβάλλει τα χρήματα που χρειάζεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έως το τέλος του έτους.

Στην επικοινωνία που είχαν μέσω sms, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να καταβάλλει 3 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό το ποσό λείπει από τη διοίκηση, προκειμένου να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2018.

Ο Αλαφούζος είχε την προσδοκία ότι ο Πιεμπονγκσάντ θα κάλυπτε το χρηματοδοτικό κενό, τηρώντας το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν στις 6 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο Ταϊλανδός δεν έχει εκπληρώσει τους όρους της συμφωνίας και το λογιστήριο δεν έχει στη διάθεση τα κεφάλαια που χρειάζεται για να βγει η χρονιά.

Μπορεί ο Αλαφούζος να απαίτησε τον Πιεμπονγκσάντ να βάλει λεφτά, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιος ότι θα το κάνει. Επομένως, ο Αλαφούζος προσαρμόζει τον προγραμματισμό του, ώστε να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ και να μην επιτρέψει τον εκτροχιασμό των οικονομικών.

Προφανώς, ο Αλαφούζος θα καταβάλλει ο ίδιος το μεγαλύτερο μέρος από τα 3 εκατομμύρια. Επιπλέον, οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να μετακυλήσουν μερικές πληρωμές σε μεταγενέστερες ημερομηνίες, είτε να πείσουν μερικούς πιστωτές να πάρουν έναντι και να κάνουν υπομονή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το "θόρυβο" που προκλήθηκε από τις "διαρροές" για την επικοινωνία του με τον Πιεμπονγκσάντ, ο Αλαφούζος μίλησε με τα στελέχη της ΠΑΕ και επανέλαβε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Στις επόμενες ημέρες, ο εφοπλιστής θα συσκεφτεί με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και θα χαράξουν τη στρατηγική τους.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλο το καυτό σεξ που είδαμε στο Game of Thrones

Έχουμε τους αριθμούς και τα διαγράμματα που αποκαλύπτουν την πλούσια σεξουαλική δράση των πρώτων 7 σεζόν της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ