ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Ψαλιδίστηκε" η διαφορά με Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: "Ψαλιδίστηκε" η διαφορά με Σένκεφελντ

Η δεύτερη επαφή του Παναθηναϊκού με τον Ολλανδό ατζέντη του Μπαρτ Σένκεφελντ, έφερε πολύ πιο κοντά τις δύο πλευρές για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2023. Στις 50.000 ευρώ το χρόνο, πλέον, η διαφορά που τους χωρίζει

Ένα μεγάλο βήμα προκειμένου να έρθουν πιο κοντά σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2023, ήρθαν προ ημερών ο Παναθηναϊκός και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Στην πρώτη προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές, που πραγματοποιήθηκε κατά τον πρώτο γύρο των playoffs, υπήρξε αρκετά μεγάλη απόσταση που ξεπερνούσε (όπως είχε τονίσει το Sport24.gr), που έφτανε έως και τις 100.000€ ετησίως. Ήτοι συνολικά 300.000€ για την τριετία.

Στον αντίποδα, η δεύτερη επαφή που έγινε, προ ημερών ανάμεσα στον Τσάβι Ρόκα και τον Ολλανδό ατζέντη του 29χρονου στόπερ -αμέσως μετά το τέλος των playoffs- έφερε τις δύο πλευρές πολύ πιο κοντά. Σε σημείο που να φαντάζει πλέον ορατή η τελική συμφωνία.

Κι αυτό διότι "ψαλιδίστηκε" κατά το ήμισυ η διαφορά που χώριζε τους «πράσινους» με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στις 290.000€ (δηλαδή σε ένα ποσό πολύ κοντά στις απολαβές του Φραν Βέλεθ), ενώ την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος του Σένκεφελντ αντιπρότεινε ένα ποσό κοντά στις 340.000€.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η διαφορά δεν είναι πλέον μεγάλη και υπάρχει αισιοδοξία στους «πράσινους», πως κατά την τρίτη συζήτηση που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες, θα καταστεί δυνατό να φτάσουν οι δύο πλευρές σε μία τελική συμφωνία, κοντά σε ένα ποσό (που μαζί με εφικτά μπόνους) θα ξεπερνάει τις 300.000€.

Κάτι που άλλωστε, αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του Σένκεφελντ, ο οποίος έχει ζητήσει από τον εκπρόσωπό του να γίνουν αυτά που πρέπει για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Τα πάντα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν στο τελικό ραντεβού, αν και οι πιθανότητες για το τελικό «deal» είναι πλέον πολύ πιο αυξημένες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕΑ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Το οργανόγραμμα της "πράσινης" Ακαδημίας
Πογιάτος: "Για να έρθω, χρειάστηκε μόνο μία λέξη, Panathinaikos"
Παναθηναϊκός: Γίνονται μέλη του Ερασιτέχνη όλοι οι ποδοσφαιριστές
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ