ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γίνονται μέλη του Ερασιτέχνη όλοι οι ποδοσφαιριστές

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, μετά το βίντεο του Κουρμπέλη και τη συμμετοχή του στην καμπάνια ενίσχυσης του Αθλητικού Ομίλου, εξέφρασαν την επιθυμία τους να γραφτούν στον Ερασιτέχνη.

Λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή του αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη, στην καμπάνια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη με βίντεό του που ανέβηκε στο κανάλι του Α.Ο. στο youtube, στο οποίο καλεί τους φίλους του συλλόγου να γίνουν μέλη στον αθλητικό όμιλο προκειμένου να κυριαρχήσει σε όλα τα σπορ, οι υπόλοιποι παίκτες της πράσινης ΠΑΕ, πήραν μία εξαιρετική πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος του τριφυλλιού εξέφρασαν την Τετάρτη (22/07) την επιθυμία τους να γραφτούν μέλη στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Η δε διαδικασία εγγραφής τους θα προχωρήσει όταν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, δηλαδή από την 6η Αυγούστου και μετά.

Στο βίντεο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που «παίζει» από την Τετάρτη στο youtube και γενικά στο διαδίκτυο, ο Κουρμπέλης ανέφερε (φορώντας καλοκαιρινό μπλουζάκι της ομάδας): "Εντάξου στην οικογένεια που Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, γίνε μέλος ή ανανέωσε την συνδρομή σου για να μπορούμε όλοι να καμαρώνουμε τον Σύλλογο πρωταθλητή σε όλα τα σπορ και πάλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ