ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά με τις 8 μεταγραφές!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης έχει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν συμπεριλάβει και τους 8 νεοαποκτηθέντες στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Φθάσαμε στις 26 Οκτωβρίου, για να μπορέσει ο Γιώργος Δώνης να έχει σε μία αποστολή στην διάθεσή του όλες τις μεταγραφές, που έγιναν το καλοκαίρι. Αυτή είναι η είδηση της αποστολής του Παναθηναϊκού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΛ, που θα γίνει στις 15:00 στο ΟΑΚΑ.

Στους 22 παίκτες, που από χθες το βράδυ είναι στο ξενοδοχείο οι 8 είναι οι παίκτες, που ήρθαν το καλοκαίρι. Το νέο πρόσωπο για πρώτη φορά είναι ο Ισπανός μέσος Φάουστο, που ήρθε τον Σεπτέμβριο, για να δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή, ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση, είναι πλέον και σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης και ο Δώνης τον πήρε στην αποστολή. Οι άλλοι επτά, που ήρθαν το καλοκαίρι και είναι για πρώτη φορά όλοι μαζί στην αποστολή ενός αγώνα είναι οι Σένκεφελντ, Νούνες, Μπεκ, Μολό, Περέα, Κολοβός, Ζαχίντ. Ο ένατος, που ήρθε το καλοκαίρι, ο Κόναν έχει δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό.

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Σήμερα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πετύχει τη πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ, για να δώσει συνέχεια στο σημαντικό διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου. Η ομάδα έχασε από τον ΟΦΗ με 3-1 και έφερε ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, ενώ έχασε και σαν γηπεδούχος στη Ριζούπολη από την Ξάνθη με 1-0. Ένα ΟΑΚΑ, που αναμένεται να έχει βελτιωμένο αγωνιστικό χώρο μετά τα έργα, που έγιναν για τρεις εβδομάδες και μακάρι να έχει διάρκεια και να μην χαλάσει πάλι το χόρτο μετά από δύο-τρεις μήνες.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές. Οι δύο θα είναι αναγκαστικές. Απουσιάζουν οι τιμωρημένοι βασικοί μπακ Γιόχανσον και Ινσούα και θα δούμε δεξιά τον Αποστολάκη, η τον Νούνες και αριστερά τον Χατζηθεοδωρίδη. Στην επίθεση ο Μακέντα επιστρέφει αντί του Καμπετσή, αν και ο Ιταλός δεν έχει ρυθμό, λόγω του προβλήματος στην μέση. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να αρχίσει το παιχνίδι και ανάλογα με την εξέλιξή του να μείνει έως το τέλος, η όχι.

Οι άλλοι 8 ,που θα αρχίσουν το παιχνίδι είναι οι :Διούδης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ . Το 4-2-3-1 θα είναι και σήμερα ο σχηματισμός του Παναθηναϊκού κόντρα σε μία ομάδα, που στο περσινό πρωτάθλημα του έκανε ζημιά αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Τελικό σκορ 1-1 τότε με σκόρερ του Παναθηναϊκού τον Μακέντα.

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ

Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει σήμερα , για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος θα βρεθεί στην εξάδα, αφού θα ξεπεράσει την ΑΕΛ και τον Βόλο, που χθες έχασε από τον ΠΑΟΚ. Και με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα πάει με καλή ψυχολογία ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη..

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ