ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε και ο Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μπήκε σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη και υπολογίζεται για το ματς με τον Ατρόμητο. Δούλεψε στην τακτική και στην κατοχή ο Δώνης.

"Παρών" για το Περιστέρι δήλωσε ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (18/4). Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός είχε γυμναστεί μόνος του την Τετάρτη, αλλά έχει ξεπεράσει την κόπωση και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι (21/4) του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δώνης θα καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας περισσότερες επιλογές, διότι εκτός του Οικονόμου υπολογίζει και τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον και Κουλιμπαλί. Οι τρεις πρώτοι εξέτισαν τις ποινές τους και ο δεύτερος έχει αποθεραπευτεί και από τη Δευτέρα προπονείται με τους συμπαίκτες του.

Αντίθετα, στο Περιστέρι δεν θα αγωνιστούν οι Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Βέργος, Άλτμαν και Αποστολάκης. Ο Άλτμαν και ο Βέργος γυμνάστηκαν ατομικά την Πέμπτη, ενώ οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Αποστολάκης υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Περαιτέρω, ο Δώνης δούλεψε με τους παίκτες του στην κατοχή και στην τακτική. Οι "πράσινοι" θα χρειαστεί να βελτιωθούν πολύ για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα εναντίον του Ατρόμητου και επιβάλλεται να έχουν προσεκτική κυκλοφορία της μπάλας, να μην αφήσουν κενούς χώρους και να αμυνθούν οργανωμένα.

Ο Δώνης έδωσε έμφαση στους συγκεκριμένους τομείς, διότι γνωρίζει ότι οι Περιστεριώτες έχουν ποιότητα και μπορούν να "χτυπήσουν" αν βρουν την ευκαιρία. Ακόμα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα εστιάσει στις στατικές φάσεις γιατί είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που θεωρεί πολύ σημαντικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ