ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν οι Ινσούα και Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης είχε στη σαββατιάτικη προπόνηση τους Ινσούα και Κουλιμπαλί, οι οποίοι θα προλάβουν το ματς του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο.

Ξανά με τα πράσινα γυμνάστηκε ο Πάνος Αρμενάκας, μόνο που πλέον βρίσκεται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και όχι για δοκιμή! Ο 20χρονος εξτρέμ πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου (19/1), αφού ο Γιώργος Δώνης τον παρουσίασε ξανά στους συμπαίκτες του.

Ασφαλώς, ο Αρμενάκας δεν υπολογίζεται για τις άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο ομογενής επιθετικός θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αλλά για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του. Επιπλέον, ο Αρμενάκας αποκτήθηκε ως επένδυση για το μέλλον και δεν είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει με τη μία.

Από εκεί και πέρα, ο Εμμάνουελ Ινσούα και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πήραν μέρος στη σαββατιάτικη προπόνηση. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα παίξουν τη Δευτέρα εναντίον της Λαμίας, αλλά θα τεθούν στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τον ίδιο αντίπαλο. Ο Ινσούα ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά είναι τιμωρημένος στο πρωτάθλημα, ενώ ο Κουλιμπαλί έχει καταπονηθεί μετά τη νοσηλεία του και πρέπει να αναρρώσει πλήρως.

Το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προθέρμανση και πιαγνίδι με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρείς ομάδες. Οι Πούγγουρας, Κότσαρης και Κουρμπέλης ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Κυριακής (20/1) θα αρχίσει στις 15:00 και μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λαμία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ