ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πιθανή η δέκατη μεταγραφή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 30χρονος Ισπανός κεντρικός χαφ Φάουστο Τιένζα ίσως να μην είναι ο τελευταίος παίκτης ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Φάουστο Τιένζα θα αποτελέσει την ένατη και τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2019. Γράφουμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γιατί υπάρχουν λίγες πιθανότητες για άλλη μία προσθήκη στις ώρες που απομένουν μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας για τους ελεύθερους.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης τσεκάρουν τις λίστες των διαθέσιμων επιθετικών και θα αποφασίσουν αν αξίζει ο κόπος να ασχοληθούν με κάποιον. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής αναζητούν έναν κλασικό "φουνταριστό", διότι οι εναλλακτικές που έχουν για τον Φεντερίκο Μακέντα δεν τους ικανοποιούν στο 100%.

Ο Μακέντα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες δεν υποχωρούν μέχρι τώρα με τη φυσικοθεραπευτική αγωγή. Ο Δώνης το ξέρει και καθημερινά... κάνει την προσευχή του ώστε να μην υποτροπιάσει ο Ιταλός στράικερ και χρειαστεί να απουσιάσει από μερικά παιχνίδια.

Βέβαια, οι προϋποθέσεις δεν ευνοούν την πραγματοποίηση άλλης μίας μεταγραφής. Το μπάτζετ που χειρίζεται ο Νταμπίζας έχει σχεδόν εξαντληθεί και δεν είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσει τον παίκτη που θέλει από τη "δεξαμενή" των ελεύθερων.

Επί της ουσίας, ο Νταμπίζας "σκανάρει" για έναν στράικερ που θα διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα, δεν θα είναι πολύ καιρό ανενεργός και ο οποίος θα κοστίζει ελάχιστα. Περισσότερο με άθλο μοιάζει η αποστολή του Νταμπίζα, παρά με μεταγραφικό σαφάρι...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ