ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πιάνει δουλειά στην Ακαδημία ο Σάμιος

Παναθηναϊκός: Πιάνει δουλειά στην Ακαδημία ο Σάμιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, o Βαγγέλης Σάμιος αναμένεται να πάρει το ρόλο του αρχιπροπονητή στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο Τάκης Φύσσας αποτελεί παρελθόν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά το πόστο του δεν πρόκειται να αναπληρωθεί. Το Sport24.gr σας είχε εξηγήσει ότι το νέο οργανόγραμμα που υιοθετεί ο Νίκος Νταμπίζας για τα τμήματα υποδομής, δεν προβλέπει διευθυντικό στέλεχος.

Καταρχάς, με βάση τον σχεδιασμό του Νταμπίζα, από εδώ και πέρα ο προϊστάμενος του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας θα είναι ο αρχιπροπονητής. Αυτός θα πάρει τις περισσότερες αρμοδιότητες που είχε ο Φύσσας και σε αυτόν θα λογοδοτούν οι τεχνικοί των τμημάτων.

Περαιτέρω, όπως είχατε μάθει από το Sport24.gr, το ακλόνητο φαβορί για να προσληφθεί είναι ένας παλιός εργαζόμενος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης Σάμιος. Ο Σάμιος είχε δουλέψει παλαιότερα στις ομάδες Νέων και Εφήβων του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμα εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής των "φυτωρίων" του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, αυτή την περίοδο ο Σάμιος βρίσκεται με την ομάδα Κ19 του ΑΠΟΕΛ σε προετοιμασία

Ο Σάμιος αναμένεται να πιάσει δουλειά το συντομότερο δυνατό, αφού ο Αύγουστος άρχισε και σύντομα οι εγκαταστάσεις της Παιανίας και το "Γεώργιος Καλαφάτης" θα γεμίσουν με παιδιά. Οπότε, πρέπει να τρέξουν αρκετές διαδικασίες ώστε να ετοιμαστούν όλα στην εντέλεια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ