ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πήραν μισθό οι υπάλληλοι

ΓΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ  ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το λογιστήριο του Παναθηναϊκού κατέβαλε χρήματα στο προσωπικό και αναμένεται να κάνει το ίδιο και την επόμενη εβδομάδα προσπαθώντας να εξομαλύνει κάπως τις πληρωμές.

Αν έχει προκληθεί αρκετός ντόρος για την καθυστέρηση στην εξόφληση των παικτών του Παναθηναϊκού, το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο με τους εργαζομένους και αποτελεί είδηση, δυστυχώς για τους πράσινους, το κάθε πότε πληρώνονται.

Η ΠΑΕ οφείλει στους υπαλλήλους, οι οποίοι εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του Τριφυλλιού, από τέσσερις έως έξι μισθούς και ενώ πλησιάζει και το τέλος Μαΐου.

Είναι μία άσχημη κατάσταση, αφού πρόκειται για ανθρώπους με χαμηλά εισοδήματα που δυσκολεύονται να βιοποριστούν. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και αρκετοί ήταν στο όριο τους.

Την Πέμπτη το πρωί το λογιστήριο έλαβε κεφάλαια και κατέβαλε ένα μισθό στο προσωπικό που δουλεύει στα γραφεία και στο "Γ. Καλαφάτης" ενώ ένας μισθός καταβλήθηκε και σε όποιον ποδοσφαιριστή, νεαρό, έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και παίρνει μόνο μισθό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προγραμματισμός προβλέπει την καταβολή της τρέχουσας μισθοδοσίας την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, το ζητούμενο δεν είναι απλά να εξομαλυνθούν οι πληρωμές, αλλά να αποκατασταθεί η κανονικότητα. Είναι αναγκαίο η ΠΑΕ να εξοφλήσει τα χρωστούμενα και να πληρώνει στην ώρα της τους εργαζομένους.

Η οικονομική εξυγίανση και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων με το προσωπικό δεν πρέπει να περιοριστεί στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο και είναι κάτι που και ο Νίκος Νταμπίζας έχει θέσει ως προϋπόθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ