ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περνάει από ιατρικά ο Αρμενάκας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Αρμενάκας πήγε από τα γραφεία της ΠΑΕ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις πριν από τις υπογραφές με τον Παναθηναϊκό.

Η διευθέτηση των διαδικαστικών και οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Παναγιώτη Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό. Ο ομογενής επιθετικός πέρασε την Τρίτη (22/1) στα γραφεία της ΠΑΕ και ασχολήθηκε με ορισμένα τυπικά θέματα, μαζί με τα διοικητικά στελέχη.

Ο Αρμενάκας θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο την Τετάρτη (23/1) και εφόσον τα αποτελέσματα είναι "καθαρά", θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο ποδοσφαιριστής ανυπομονεί να τελειώσει με το γραφειοκρατικό κομμάτι της υπόθεσης, ώστε να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει άμεσα τον Αρμενάκα, αφού θα του δώσει μία περίοδο προσαρμογής και θα τον εντάξει σταδιακά στο παιχνίδι της ομάδας. Ο 20χρονος εξτρέμ έχει όρεξη στις προπονήσεις και προσπαθεί να προσαρμοστεί το συντομότερο στις απαιτήσεις του Δώνη, αλλά χρειάζεται δουλειά για να μάθει αυτά που ζητάει ο προπονητής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ένα βήμα πίσω
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη στο Κύπελλο το τριφύλλι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ