ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη στο Κύπελλο το τριφύλλι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη το απόγευμα και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση του Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα την Λαμία.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη σύνθεση του θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη τη Λαμία στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αρχηγός των πράσινων γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και φυσικά θα είναι στο αρχικό σχήμα των πράσινων στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας και στην προσπάθεια που θα κάνουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Πλην του Κουρμπέλη χωρίς πρόβλημα γυμνάστηκαν και οι Ινσούα, Κουλιμπαλί που επίσης θέτουν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα του τριφυλλιού, ιδίως ο πρώτος για να καλύψει το αριστερό άκρο του Παναθηναϊκού.

Τα μοναδικά προβλήματα για τον Δώνη ακούνε στα ονόματα των Πούγγουρα και Κότσαρη που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση και οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιγνίδι στο μισό γήπεδο.

Το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ θεραπεία, γυμναστήριο, γήπεδο έκαναν Πούγγουρας και Κότσαρης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης ολοκληρώνεται αύριο με απογευματινή προπόνηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ