ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περιμένουν υποστήριξη έστω και στο παραένα

Παναθηναϊκός: Περιμένουν υποστήριξη έστω και στο παραένα
EUROKINISSI

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι μικρή, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού θεωρούν ότι θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένος και δεν έχει κίνητρο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι εκκλήσεις του Γιώργου Δώνη και των παικτών δεν φαίνεται να πιάνουν τόπο εν όψει του κυριακάτικου (3/3) ντέρμπι.

Η ζήτηση είναι μικρή και η προπώληση των εισιτηρίων κυμαίνεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ, αν η προσέλευση φτάσει στις 15.000, τότε θα ξεπεράσει τις αισιόδοξες προβλέψεις.

Ασφαλώς, μεγάλο ρόλο στο ελάχιστο ενδιαφέρον παίζει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ουσιαστικό στόχο. Η πεντάδα δεν συγκινεί τους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι έχουν μάθει αλλιώς την αγαπημένη τους ομάδα.

Ωστόσο, ο Δώνης και οι παίκτες του θέλουν να ελπίζουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή, το ΟΑΚΑ θα έχει μία εικόνα που θα παραπέμπει στο ένδοξο παρελθόν. Διότι οι “πράσινοι” χρειάζονται την υποστήριξη των οπαδών τους, προκειμένου να πετύχουν την υπέρβαση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη για τους βαθμούς για να διεκδικήσει την πέμπτη θέση, αλλά και για να στερήσει από τον ΠΑΟΚ το αήττητο. Ένα επίτευγμα που ανήκει μόνο στο Τριφύλλι μέχρι τώρα και το οποίο απειλείται σοβαρά...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει τις δοκιμές ο Δώνης
Παναθηναϊκός: Δεύτερη έδρα το "Απόστολος Νικολαΐδης"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ