ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παρελθόν η ίωση και προπόνηση για τους τέσσερις

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ίωση που ταλαιπώρησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αποτελεί παρελθόν, καθώς οι Κουρμπέλης, Δώνης, Βαγιαννίδης και Κολοβός προπονήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ατομικό πρόγραμμα.

Η ίωση ξαναχτύπησε τις προηγούμενες ημέρες τον Παναθηναϊκό, όπως ακριβώς πέρυσι τέτοια εποχή, αφού μετά τους Κουρμπέλη, Βαγιαννίδη, δεν έκαναν προπόνηση και οι Δώνης, Κολοβός.

Πλέον αποτελεί παρελθόν, καθώς και οι τέσσερις παίκτες του τριφυλλιού αισθάνονται καλύτερα και τους έχουν περάσει τα συμπτώματα. Οι Χρήστος Δώνης και Δημήτρης Κουρμπέλης πάτησαν γήπεδο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) και προπονήθηκαν ατομικά.

Ατομικό πρόγραμμα, βέβαια, ακολούθησαν και οι Γιώργος Βαγιαννίδης με τον Δημήτρη Κολοβό. Πλέον στους πράσινους έχουν το μυαλό τους στην απόφαση των διαιτητών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα από τις ομάδες που θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα την Κυριακή, αλλά αυτό επιθυμούν και στο Κορωπί τόσο οι παίκτες, όσο και ο Γιώργος Δώνης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ