ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός και οι Δώνης, Κολοβός

Παναθηναϊκός: Εκτός και οι Δώνης, Κολοβός
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Η ίωση ξαναχτυπάει τον Παναθηναϊκό, όπως ακριβώς πέρυσι τέτοια εποχή, αφού μετά τους Κουρμπέλη, Βαγιαννίδη, δεν έκαναν προπόνηση σήμερα και οι Δώνης, Κολοβός.

Στις αρχές του 2019 ο Παναθηναϊκός έμεινε από παίκτες , αφού 9 και ο προπονητής Γιώργος Δώνης έπεσαν θύματα της ίωσης και η ομάδα πήγε να παίξει αποδεκατισμένη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

Το ίδιο γίνεται και τώρα στο κλείσιμο του 2019. Μετά τους Κουρμπέλη κα Βαγιαννίδη, που παραμένουν κλινήρεις και δεν κάνουν προπόνηση, σήμερα ήταν και οι Δώνης, Κολοβός, που έμειναν εκτός, λόγω ίωσης. Φυσικά και είναι ανησυχητικό το γεγονός, ότι ο ένας παίκτης μετά τον άλλον πέφτει θύμα της ίωσης και ελπίζουν στον Παναθηναϊκό αυτό να μην συνεχιστεί.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

Το περίεργο της ιστορίας είναι, ότι σε αντίθεση με πέρυσι φέτος όλη η ομάδα έκανε αντιγριππικό εμβόλιο, αλλά φαίνεται, ότι αυτό δεν φθάνει και τέσσερις παίκτες της ομάδας ταλαιπωρούνται αυτές τις ημέρες με ψηλό πυρετό. Κστά τα άλλα η σημερινή προπόνηση έγινε κάτω από πολύ κρύο , αέρα και χιονόνερο και είχε πολύ τρέξιμο για τους παίκτες.

Ολοι στην ομάδα περιμένουν να μάθουν αν θα έχει πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η όχι ανάλογα με το αν οι διαιτητές θα εμείνουν στην απόφασή τους για αποχή

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ