Παναθηναϊκός: Πάει στην Πειραιώς ο Γιαννακόπουλος για να συναντηθεί με Μητσοτάκη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς και θα τον ενημερώσει για το γηπεδικό.

Ακόμα μία κίνηση για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα επισκεφτεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στις 12:00 στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Ο Γιαννακόπουλος θα ενημερώσει τον Μητσοτάκη για τις επαφές που είχε μέχρι τώρα με την Κυβέρνηση για τη Διπλή Ανάπλαση και θα ζητήσει τη δέσμευση του ότι θα υποστηρίξει το πλάνο. Άλλωστε, πρόκειται για ένα σχέδιο που χρειάζεται διακομματική συναίνεση.

Είναι προφανές ότι στην παρούσα φάση, δεν θα υπάρξει κάτι επίσημο ή τελεσίδικο από τη σημερινή (26/6). Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ήθελε να μιλήσει με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επομένη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όταν μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το γηπεδικό, ανέφερε: "Τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν είναι στην ίδια γραμμή, τον πονάει τον Παναθηναϊκό, ήταν στη σκέψη του Athens Alive. Ήταν όμως ένα πρότζεκτ που θα ήθελε χρόνο, όπως όλα τα μεγαλεπήβολα πλάνα στη χώρα μας. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει ξανά η σκέψη για τον Βοτανικό και θεωρώ ότι δεν είναι λάθος.

Μπορεί εύκολα ο Παναθηναϊκός να φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό. Έχει εγκριθεί ήδη από το ΣτΕ. Η τράπεζα, νομίζω ότι είναι η Alpha Bank, προφανώς και θέλει να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Νομίζω ότι εάν ο Ερασιτέχνης ενδιαφέρεται και μπορεί να πείσει και την ΠΑΕ σε αυτή την κατεύθυνση είναι μία λύση".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.