ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Όλα έτοιμα για τη στήριξη στον Ερασιτέχνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΑΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΑΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΕ και ΚΑΕ συμφώνησαν και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουν το πλάνο για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Διαβάστε στις λεπτομέρειες στοSport24.gr.

Μόνο οι υπογραφές λείπουν για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική στήριξη του Ερασιτέχνη! Οι δύο διοικήσεις έχουν συμφωνήσει στις τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδίου και εντός των ημερών, οι πρόεδροι θα υπογράψουν τις συμβάσεις!

Ο τρόπος είναι ξεκάθαρος: η προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, θα συνδυάζεται υποχρεωτικά με την εγγραφή στον Ερασιτέχνη. Το κόστος θα οριστεί στα 50 ευρώ και θα προστίθεται επιπλέον στην τελική τιμή. Το 50άρικο θα ισχύει από τα φθηνότερα έως τα ακριβότερα διαρκείας, αφού το καταστατικό του Ερασιτέχνη προβλέπει μία και μοναδική κατηγορία μελών, με ίδια προνόμια και υποχρεώσεις.

Φυσικά, για το κάθε φυσικό πρόσωπο θα αρκεί μία εγγραφή. Κάποιος που αγοράζει διαρκείας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, δεν θα πληρώνει δύο φορές τα 50 ευρώ, αλλά μία. Αυτό θα εξασφαλίζεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηςViva,που έχει αναλάβει το τεχνικό μέρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως μπόνους για τους οπαδούς, τα 50 ευρώ της εγγραφής στον Ερασιτέχνη μέσω των ΠΑΕ και ΚΑΕ, θα λειτουργούν και ως εισιτήριο διαρκείας για τα ερασιτεχνικά τμήματα! Άρα, ο κάτοχος θα μπορεί να βλέπει και άλλες δραστηριότητες του Παναθηναϊκού.

Ακόμα, έχει προβλεφθεί ενίσχυση για τον Ερασιτέχνη και μέσω των απλών εισιτηρίων. Ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού που θέλει να παρακολουθεί παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, θα πληρώνει αντίτιμο των 10 ευρώ, που θα διατίθεται υπέρ του ΑΟ με τη μορφή Κάρτας Φιλάθλου και έπειτα θα έχει το δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ (“Σπύρος Λούης” και κλειστό μπάσκετ).

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ θα είναι απολύτως έτοιμες στα μέσα Ιουνίου, όταν και έχουν προγραμματίσει να θέσουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι το πρώτο κοινό μέτρο που θα προωθήσουν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ