ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι προτροπές του Δώνη στους μικρούς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο Γιώργος Δώνης κάλεσε στο γραφείο του και μίλησε στους Αθανασακόπουλο, Σερπέζη και Βαγιαννίδη με θέμα την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Στις εκκρεμότητες που έχει ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των νεαρών ποδοσφαιριστών του πλην της υπόθεσης του Τάσου Χατζηγιοβάνη που έχει πάρει αρνητική τροπή υπάρχουν τρεις ακόμα περιπτώσεις που δεν έχουν τελεσφορήσει, δεν έχουν πέσει, τουλάχιστον όχι ακόμα, οι υπογραφές.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Αθανασακόπουλο, Δημήτρη Σερπέζη και Γιώργο Βαγιαννίδη με τις τρεις περιπτώσεις όμως να είναι ξεχωριστές. Καθώς για τους δυο πρώτους εδώ και περίπου δυο εβδομάδες έχει βρεθεί η χρυσή τομή και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να φιξαριστούν οι ημερομηνίες για τις υπογραφές.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και με τον Βαγιαννίδη ο οποίος αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση, ίσως γιατί έχει ανοίξει τα αυτιά του στις σειρήνες άλλων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όλες τις προηγούμενες εβδομάδες ο Νίκος Νταμπίζας ήταν αυτός που αρχικά μιλούσε με τους εκπροσώπους όλων των ποδοσφαιριστών και το τελευταίο διάστημα είχε ξεχωριστές επαφές και με τους γονείς των παιδιών για να τους μιλήσει απευθείας και να τους εξηγήσει το σκεπτικό του και να πείσει να υπογράψουν.

ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τη Δευτέρα το μεσημέρι όμως ανέλαβε ρόλο ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας προπονητής πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε στο γραφείο του τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους μίλησε δίνοντας τους κάποιες συμβουλές προτρέποντας τους πράσινους να υπογράψουν.

Ο 50χροος προπονητής τους είπε μεταξύ άλλων να σκεφτούν καλά το θέμα την ανανέωση των συμβολαίων τους, να μην επηρεάζονται απ' όσα ακούνε από εδώ και από εκεί ενώ τους ανέφερε πως ο ίδιος πιστεύει και στους τρεις και πως στον Παναθηναϊκό υπάρχουν οι προοπτικές ώστε να εξελιχθούν και να προοδεύσουν.

Και οι τρεις άκουσαν προσεχτικά τι είχε να τους πει ο Γιώργος Δώνης και τις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο όσα τους είπε ο Έλληνας τεχνικός τους επηρέασαν.

ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες που ο Δώνης παίρνει την πρωτοβουλία να μιλήσει και να... πείσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού να υπογράψουν ανανεώσεις με το τριφύλλι. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στα τέλη Ιουνίου όταν είχε βρεθεί στα Χανιά και εκεί ήταν για διακοπές οι Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Τότε ο Έλληνας προπονητής είχε βρεθεί ένα βράδυ για φαγητό με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων τους είχε μιλήσει για το θέμα των συμβολαίων τους που ήταν ανοικτό εκείνη την περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ