ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι λίστες που ενδιαφέρουν τον Νταμπίζα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νταμπίζας EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας αξιοποίησε την παρουσία του στην Αγγλία για να ρωτήσει για συγκεκριμένες κατηγορίες παικτών της Νιουκάστλ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στη Βόρεια Αγγλία δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τοπικό Τύπο. Η ιστοσελίδα "chroniclelive.co.uk" κατέγραψε την παρουσία του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι Νιουκάστλ Κ23 - Σαουθάμπτον Κ23 και υπέθεσε ότι παρακολούθησε τον Καλούμ Ρόμπερτς.

Όντως, ο Νταμπίζας δεν έχασε την ευκαιρία να ξαναδεί τον 23χρονο εξτρέμ, ο οποίος θα φύγει από το Σεντ Τζέιμς Παρκ. Ωστόσο, ο Νταμπίζας γνωρίζει τον Ρόμπερτς και δεν χρειαζόταν το ματς της Δευτέρας για να διαπιστώσει τις ικανότητες του. Ούτε ταξίδεψε στο Νησί απλώς και μόνο για τον Ρόμπερτς, αφού διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του.

Ο Νταμπίζας έχει σχέσεις με τους παράγοντες της Νιουκάστλ από την περίοδο που αγωνίστηκε στους "ανθρακωρύχους". Αυτές τις διασυνδέσεις θέλει να τις εκμεταλλευτεί, για να φέρει παίκτη ή παίκτες στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό, εάν δεν είναι εφικτό το πρώτο.

Ο προπονητής της Νιουκάστλ, Ράφα Μπενίτεθ θα συναντηθεί εντός των ημερών με τον ιδιοκτήτη, Μάικ Άσλεϊ και θα καθορίσουν το πλάνο της νέας σεζόν. Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν θα συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο του προπονητή και θα αποδεσμευτούν ή θα παραχωρηθούν δανεικοί για να μην μείνουν ανενεργοί.

Αυτές οι δύο λίστες που θα προκύψουν, ενδιαφέρουν άμεσα τον Νταμπίζα. Ο Νταμπίζας έμαθε ανεπίσημα ποιοι δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό κόουτς, όμως περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις για να κάνει τις κινήσεις του. Ίσως ο Ρόμπερτς να μην είναι ο μοναδικός που θα τον απασχολήσει και θα προέρχεται από τη Νιουκάστλ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ