ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα νέος τεχνικός διευθυντής

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα νέος τεχνικός διευθυντής

Ο Ισπανός, Τσάβι Ρόκα, είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα, αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τον αντικαταστάτη του Νίκου Νταμπίζα στο πρόσωπο του Τσάβι Ρόκα βρήκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο 45χρονος Ισπανός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους πράσινους και σύντομα αναμένεται να τελειώσει η υπόθεση και τυπικά.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής στην Σαμπαντέλ και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Τσάβι Ρόκα υπήρξε ποδοσφαιριστής και αγωνιζόταν ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ μέτρησε και μία συμμετοχή στην πρώτη της ομάδας. Στη συνέχεια γύρισε όλη την Ισπανία. Λογρονιές, Τολέδο, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ, Ράγιο, Οσπιταλέτ, Σαμπαντέλ, Όκλαντ Σίτι (Νέα Ζηλανδία) και "κρέμασε" τα παπούτσια του στην Εουρόπα, στην αγαπημένη του πόλη και γενέτειρά του, Βαρκελώνη.

Τη σεζόν 2011-12 ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην Σαμπαντέλ και μετά πέρασε μία τετραετία στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η θητεία του ξεκίνησε τη σεζόν 2013, ενώ ολοκληρώθηκε τη σεζόν 2017-18.

Το 2016 ο Τσάβι Ρόκα είχε μιλήσεi στο Sport24.gr και είχε αναφερθεί στο πλάνο του για την ΑΕΚ Λάρνακας και το πώς κατάφερε να κάνει την κυπριακή ομάδα να μπει σφήνα στις παραδοσιακές δυνάμεις της Κύπρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ