ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μολό ψάχνει την αναγέννηση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τι έλεγε ο Γιοάν Μολό στους "πράσινους", ποια η αίσθηση που τους άφησε και πώς απέδειξε ότι προτιμά το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού από τα χρήματα.

Η μεγάλη επιθυμία του Γιοάν Μολό να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, έπεισε τον Νίκο Νταμπίζα να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς του και να συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή. Όμως, η καλώς εννοούμενη τρέλα του Μολό με το νέο περιβάλλον του δεν τελείωσε με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα.

Αντίθετα, ο Μολό τη διατηρεί στο ακέραιο και την εκδηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Όπως το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7), όταν μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Με όσους συνομίλησε ο Γάλλος επιθετικός, είχαν να λένε ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερη προσωπικότητα και για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν περνά απαρατήρητος.

Ο Μολό έλεγε στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ότι έθεσε ως προτεραιότητα να φορέσει τα πράσινα, επειδή πιστεύει στο πρότζεκτ του Νταμπίζα και του Δώνη. Ο 30χρονος στράικερ εξηγούσε ότι έχει κερδίσει αρκετά λεφτά από το ποδόσφαιρο για να ζήσει άνετα και δεν σκόπευε να μετακομίσει σε άλλη ήπειρο, όπως στην Ασία.

Ο σκοπός του Μολό είναι να αναγεννηθεί μέσω του Παναθηναϊκού, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα. Το ενθαρρυντικό για τον Γάλλο είναι ότι εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με όρεξη και αυτοπεποίθηση και έχει διαβεβαιώσει τον Γιώργο Δώνη ότι σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του, αφού θα δουλέψει σκληρά για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αν ο Μολό αποσκοπούσε στο υψηλότερο κέρδος, τότε θα είχε πει το "ναι" στις προτάσεις που είχε από την Κίνα και τη Σαουδική Αραβία. Αμφότερες ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο, όμως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής προτίμησε ένα γνωστό ευρωπαϊκό club - έστω και σε ύφεση - από τα χρήματα που θα κέρδιζε αγωνιζόμενος σε ένα ποδοσφαιρικό "νεκροταφείο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ