ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο ετοιμοπόλεμος Μακέντα και οι κιτρινισμένοι Γιόχανσον, Ινσούα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Makeda, Insoua, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα ετοιμάζεται, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά ο Δώνης χάνει τον Γιόχανσον για ένα ματς και σκέφτεται ήδη για τον αντικαταστάτη του Ινσούα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, αφού είδε να προπονείται κανονικά ο Φεντερίκο Μακέντα και να θέτει υποψηφιότητα, για την επίθεση στον αγώνα με την ΑΕΛ την Κυριακή (27/10).

Το αν θα είναι έτοιμος ο Ιταλός φορ, για το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το διαπιστώσουμε στην διάρκεια της εβδομάδας. Η μέση του τον έχει ταλαιπωρήσει φέτος και μόνο αν είναι απόλυτα καλά, θα σκεφθεί ο Δώνης να τον χρησιμοποιήσει.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

Πρόβλημα, όμως έχει προκύψει με τις κάρτες. Ο Γιόχανσον αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Ατρόμητο και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και με δεδομένο, ότι δεν μπορεί να απουσιάσει στο ματς με την ΑΕΛ, επειδή δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Ινσούα, αλλά ούτε στα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, όλα δείχνουν, ότι θα εκτίσει τη ποινή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την 11η αγωνιστική.

Ο Ινσούα θα απουσιάσει λόγω καρτών στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά ήδη έφθασε τις 6 κάρτες και κινδυνεύει να χάσει άλλα δύο ματς. Ο Δώνης έχει δύο επιλογές για τον αντικαταστάτη του Ινσούα στο παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Λάρισας.

Τον Χατζηθεοδωρίδη και τον Ζαγαρίτη. Θα δει τις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα αποφασίσει, ποιος θα παίξει, πάντως ο νεαρός μπακ έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα, λόγω της εμφάνισής του στα παιχνίδια της προετοιμασίας.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα στο Περιστέρι, έκαναν τη Δευτέρα αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα το μεσημέρι ο Κώστας Κωνστάντος μάζεψε όλους τους προπονητές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού για να τους ενημερώσει για την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Κωνστάντος δεν μίλησε πάνω από δυο λεπτά λέγοντας σε άπαντες πως τα πράγματα θα συνεχίσουν ως έχουν στην ακαδημία και πως από εδώ και πέρα για θέματα που άπτονται των διοικητικών που αφορούν τα τμήματα υποδομής θα πρέπει να ενημερώνουν τον ίδιο και τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Γιάννη Κουλουριώτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ